Welkom

Welkom op de webstek van de Koninklijke Katholieke Harmonie Verenigde Vrienden uit Hemiksem.
Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze vereniging: geschiedenis, laatste nieuwtjes, de agenda, fotoboek...
Het enige wat u hier niet kan is ons "live" aan het werk zien en horen. Daarvoor zal u moeten afzakken naar één van onze vele concerten.
In ieder geval wensen we u een aangenaam verblijf op onze webstek.

Onze volgende activiteiten:

Spaghettislag JOH!

Datum

Gezien de huidige situatie een spaghettislag in alternatieve vorm. Meer info volgt nog!

JOH! & Co In Concert

locatie
Online

Dit jaar een concert van het JeugdOrkest in samenwerking met PeeStoemp. Ook hier weer zal u later meer details te weten komen.

Notes For You

locatie
Depot Deluxe - Online

Op deze dag trekken we met het hele orkest Depot Deluxe binnen om er enkele knappe opnames te maken om achteraf op de wereld los te laten!