Welkom

Welkom op de webstek van de Koninklijke Katholieke Harmonie Verenigde Vrienden uit Hemiksem.
Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze vereniging: geschiedenis, laatste nieuwtjes, de agenda, fotoboek...
Het enige wat u hier niet kan is ons "live" aan het werk zien en horen. Daarvoor zal u moeten afzakken naar één van onze vele concerten.
In ieder geval wensen we u een aangenaam verblijf op onze webstek.

Wijnverkoop

WijnverkoopOm onze reis naar de Moezelstreek te bekostigen verkopen we speciale, unieke Verenigde Vrienden wijn. Lekkere rode of witte wijn met een uniek etiket, speciaal ontworpen voor ons 145-jarige bestaan. Een fles kost €8, voor een volledige doos van 6 flessen betaalt u slechts €45. Ook geschenkverpakkingen (per 3) zijn beschikbaar. Meer info of bestellen? Stuur ons een mailtje met uw bestelling en we brengen dit in orde.

Onze volgende activiteiten:

Mosselfeesten

locatie
Depot Deluxe

We zeggen het elk jaar opnieuw: "Bij ons zijn ze het lekkerste", en dit is zeker weer dit jaar het geval. Voor deze ene keer eens niet in Het Welzijn maar wel in Depot Deluxe, wegens de werken aan onze vertrouwde zaal. Inschrijven is niet nodig, gewoon langskomen wel!

Repetitiedag

Datum

Onze repetitiedag luidt sinds enkele jaren steevast de laatste rechte lijn in naar ons concert in november. Op een dag stevig repeteren bereiken onze muzikanten nieuwe hoogten en zorgen ze ervoor dat ze alle troeven in hand hebben om de In Harmony-concerten te laten schitteren.

Udo In Harmony

locatie
Depot Deluxe

Naar jaarlijkse gewoonte bouwen we in november Depot Deluxe om in een mooie concertzaal waar ons orkest telkens het beste van zichzelf geeft en dit samen met een bekende artiest.