Welkom

Welkom op de webstek van de Koninklijke Katholieke Harmonie Verenigde Vrienden uit Hemiksem.
Op onze site vindt u alles wat u moet weten over onze vereniging: geschiedenis, laatste nieuwtjes, de agenda, fotoboek...
Het enige wat u hier niet kan is ons "live" aan het werk zien en horen. Daarvoor zal u moeten afzakken naar één van onze vele concerten.
In ieder geval wensen we u een aangenaam verblijf op onze webstek.

Onze volgende activiteiten:

Spaghettislag JOH!

Het Welzijn

Naar jaarlijkse gewoonte steken ook onze jongste muzikanten minstens één keer per jaar de handen uit de mouwen om voor Hemiksem te koken. De opbrengsten van de spaghettislag gaan rechtstreeks naar onze jeugdwerking en hun repetitieweekend in de paasvakantie.

Jaarvergadering

Het Welzijn

Tijd om even terug te kijken naar het voorbije jaar en om vooruit te kijken om te zien wat het nieuwe jaar ons zal brengen.

JOH! en Co In Concert

Het Welzijn

Op hun jaarlijkse concert laten onze JOH!-ies zien wat ze het afgelopen jaar hebben bijgeleerd en hoeveel muzikale stappen ze gezet hebben. Inkom bedraagt €8, met een abonnement krijgt u €3 korting. Niet te missen!